Γίνε και εσύ μέλος του Laser Club

Επισκεφτείτε τα ιατρικά κέντρα μας σε Παγκράτι, Αμελόκηπους και Πειραιά για να ενημερωθείτε για τις τιμές και τις προσφορές μας 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

Laser Alexandrite

Το λέιζερ Αλεξανδρίτη είναι το πιο γρήγορο μηχάνημα αποτρίχωσης, ιδανικό για τις μεγαλύτερες περιοχές του σώματος (στήθος, πλάτη, πόδια κτλ.). Εκπέμπει φως υψηλής ενέργειας μέσω του κρυστάλλου Αλεξανδρίτη. Διαθέτει μεγαλύτερο μήκος κύματος από άλλα μηχανήματα, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε μία ευρεία γκάμα τύπων δέρματος, από ανοιχτόχρωμες μέχρι σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή ήδη μετά την πρώτη συνεδρία. Η ανάπτυξη της τρίχας θα είναι όλο και λιγότερη, λεπτότερη και πιο αδύνατη. Η επιδερμίδα θα γίνει πιο λεία και οι πόροι θα γίνουν λιγότερο ορατοί μετά από κάθε συνεδρία.

Δυοδικο laser

Το Διοδικό λέιζερ αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους αποτρίχωσης. Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος ή του προσώπου όπου υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό όλες τις εποχές του χρόνου και είναι κατάλληλο κυρίως για πιο σκουρόχρωμους τύπους δέρματος. Αυτό μας επιτρέπει να συνεχίζουμε την αποτρίχωση και το καλοκαίρι και να το εφαρμόσουμε και σε μαυρισμένες επιδερμίδες. Το Διοδικό laser έχει τα εξής πλεονεκτήματα: είναι ακριβές, είναι μία απόλυτα ανώδυνη μέθοδος, προσφέρει ταχύτατα αποτελέσματα, είναι αποτελεσματικό σε πιο σκληρές τρίχες και το καθιστά κατάλληλο για τους άντρες.

nd yang laser

Το λέιζερ ND-YAG εκπέμπει σε μεγαλύτερο βάθος διείσδυσης από οποιοδήποτε άλλο λέιζερ και εγγυάται μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε λιγότερο χρονικό διάστημα. Αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για μαυρισμένες όσο και σκουρόχρωμες επιδερμίδες, καθώς το μεγαλύτερο μήκος κύματος μας επιτρέπει να διαπεράσουμε το στρώμα μελανίνης. Έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την τριχοφυΐα, ανεξαρτήτως φωτοτύπου και έκθεσης στον ήλιο και με ασφάλεια όλους τους μήνες του χρόνου. Παράλληλα, ενδείκνυται για εξαιρετικά επίμονη τριχοφυΐα σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές του σώματος. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μόνιμα.

ριζικη αποτριχωση

Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα είναι η πιο κλασική μέθοδος και αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες θεραπείες αποτρίχωσης. Είναι μόνιμη και αποτελεσματική καθώς με την διοχέτευση ηλεκτρισμού καταστρέφει απευθείας τη ρίζα της τρίχας. Η ριζική εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, κυρίως όμως στο πρόσωπο ή οπουδήποτε υπάρχουν λευκές και ξανθές τρίχες. Η ριζική αποτρίχωση δεν έχει κανένα περιορισμό με τις εποχές ή τον ήλιο και μπορεί να γίνει οποιαδήποτε μήνα, ανεξαρτήτου ηλιοφάνειας. Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι εξαιρετικά και ορατά από τη πρώτη κιόλας εφαρμογή.

TΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

1.Επίσκεψη στο κέντρο μας 

Το προσωπικό μας σας καλωσορίζει στον ιδιαίτερα φιλικό μας χώρο πάντα με καλή διάθεση και χαμόγελο

2.Συμπλήρωση ιστορικού

Ξεκινώντας, συμπληρώνετε ιατρικό ιστορικό, το οποίο στη συνέχεια τα ελέγχει λεπτομερώς το ιατρικό προσωπικό μας

3.Νιώστε ασφαλής 

Στη συνέχεια πραγματοποιείται ιατρικός έλεγχος στις ενδιαφερόμενες περιοχές του σώματος

4.Προετοιμασία του δέρματος σας

Αφαιρούμε οποιοδήποτε καλλυντικό προιόν υπάρχει πάνω στο δέρμα σας και με ένα λευκό μολύβι οριοθετούμε τις περιοχέςπου επρόκειτο να υποβληθούν στη θεραπεία

5.Πολύ σημαντικό: Προστασία των ματιών σας 

Στη συνέχεια τοποθετούμε τα ειδικά γυαλιά για την ασφάλειά σας

6.Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη θεραπεία

Η θεραπεία με Laser Alexandrite είναι εντελώς ανώδυνη και απόλυτα ανεκτή διαδικασία

7.Τελειώσαμε τη θεραπεία σας

Τοποθετούμε στο τέλος της θεραπείας μία ειδική καταπραυντική κρέμα και είστε έτοιμοι!

8.Κλείσε το επόμενο ραντεβού

Είναι σημαντικό να κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας 30 μέρες μετά την πρώτη σας συνεδρία